Current time: 08.12.2021, 04:06 Hello There, Guest! (LoginRegister)
Language: english | russian  

Post Reply 
Threaded Mode | Linear Mode
HD-mod. Общая тема
» High Resolution Project
Author Message
daemon_n Offline
Administrators

Posts: 3562
Post: #556

Sea, только вторая проблема - первая же всё ещё присутствует.

UPD: благодаря Baratorch'у всё исправлено в версии RC26.


Image: widget.png?style=banner2

Новейший Heroes 3 Launcher
08.02.2021 21:06
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Archer30 Offline
Moderators

Posts: 732
Post: #557

Hi Baratorch, a bug report for Stack Exp:

When you Ctrl + left-click on a creature stack from the hero screen, the splited stack has no exp for some reasons.
Image: yFcJfNR.png
As I notice the creature exp works quite well with Shift/Alt clicks, that suggests this might not be too time consuming to fix? 96-copy
Thank you in advance for reviewing this.
(This post was last modified: 17.02.2021 21:35 by Archer30.)
17.02.2021 21:04
Find all posts by this user Quote this message in a reply
daemon_n Offline
Administrators

Posts: 3562
Post: #558

Archer30, i ve reported it already.

Any troop swap except shift+left-click looses creauture's experience. Not only in hero screen - this is everywhere.
Cause all combinations except shift+left-click do not swap units, but create new stacks.


Image: widget.png?style=banner2

Новейший Heroes 3 Launcher
17.02.2021 22:19
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
V_Maiko Offline

Posts: 564
Post: #559

Still not fixed the interface issue when using OpenGL in ERA? It really leaves a bad taste in my mouth using other graphics modes because the movements and fluidity of the hero are not as smooth as in OpenGL
18.02.2021 02:58
Find all posts by this user Quote this message in a reply
daemon_n Offline
Administrators

Posts: 3562
Post: #560

V_Maiko, what the interface issue you ve meant?


Image: widget.png?style=banner2

Новейший Heroes 3 Launcher
18.02.2021 03:03
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
V_Maiko Offline

Posts: 564
Post: #561

(18.02.2021 03:03)daemon_n Wrote:  V_Maiko, what the interface issue you ve meant?

I still have the same problem with changing my wog settings in the navigation window and in my special structure of my mod.
18.02.2021 03:20
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Archer30 Offline
Moderators

Posts: 732
Post: #562

Hi! Is there a way to force disabling the Invite Hero feature of HD mod?

I'm talking about UN:C hacks. The mod author wish the features to be disabled no matter the value in HD settings when playing with his mod 96-copy
08.07.2021 11:25
Find all posts by this user Quote this message in a reply
daemon_n Offline
Administrators

Posts: 3562
Post: #563

as i know there was bin patch for inviting hero - you can decompile and change its value


Image: widget.png?style=banner2

Новейший Heroes 3 Launcher
08.07.2021 14:39
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Archer30 Offline
Moderators

Posts: 732
Post: #564

daemon_n, would be really good if I could get a link of the bin 4
08.07.2021 22:54
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Bes Offline

Posts: 5179
Post: #565

Можно ли расширить зону открывания карты через чит код, чтобы была поддержка XXL карт? Unsure
Как видно на скриншоте, ввод кода работает лишь с областью 144x144 Dry

Image: 409784693a63t.jpg
10.08.2021 23:53
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
XEPOMAHT Offline
Moderators

Posts: 1612
Post: #566

(10.08.2021 23:53)Bes Wrote:  Можно ли расширить зону открывания карты через чит код, чтобы была поддержка XXL карт
Как видно на скриншоте, ввод кода работает лишь с областью 144x144 Dry

У Игрика в XXL-моде это должно работать корректно (по крайней мере, задающий радиус чита - это пара байт в exe). В дремучей версии, которую уже давно пора отправить на свалку, этого конечно нет.
10.08.2021 23:57
Find all posts by this user Quote this message in a reply
daemon_n Offline
Administrators

Posts: 3562
Post: #567

Bes, это было исправлено igrik'ом же и в сборке


Image: widget.png?style=banner2

Новейший Heroes 3 Launcher
11.08.2021 00:07
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Bes Offline

Posts: 5179
Post: #568

не все играюсь через ERA.
я запускал на SoD - nwcwhatisthematrix, в HotA не знаю, расширен ли их код раскрытия карты...
как по мне, если HD поддерживает xxl карты, то и должен подтягивать под эту поддержку и родной ф-ционал SoD
11.08.2021 00:25
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
daemon_n Offline
Administrators

Posts: 3562
Post: #569

Bes, отличное замечание.

Как вариант, полагаю, что в плагине SOD_SP данный фикс присутствует.


Image: widget.png?style=banner2

Новейший Heroes 3 Launcher
11.08.2021 00:38
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
XEPOMAHT Offline
Moderators

Posts: 1612
Post: #570

(11.08.2021 00:25)Bes Wrote:  как по мне, если HD поддерживает xxl карты, то и должен подтягивать под эту поддержку и родной ф-ционал SoD

HD-мод всего лишь не даёт радару показывать мусор вместо радара на картах выше 144х144, т.к. Бараторч заменил всю функцию орисовки радара целиком. Больше HD-мод ничего не меняет по отношению к XXL-картам (т.е. все глюки будут на своих местах на непропачтенных Третьих Героях). Поэтому, не стоит здесь обуждать то, что не относится к HD-моду.
(This post was last modified: 11.08.2021 01:04 by XEPOMAHT.)
11.08.2021 01:02
Find all posts by this user Quote this message in a reply
« Next Oldest | Next Newest »
Post Reply 


Forum Jump:

Powered by MyBB Copyright © 2002-2021 MyBB Group