Current time: 29.11.2022, 20:48 Hello There, Guest! (LoginRegister)
Language: english | russian  

Post Reply 
Threaded Mode | Linear Mode
ERA Scripts 1.46f
» Скриптпак/мод для ERA 2.9.12+
Author Message
slater777 Offline

Posts: 125
Post: #361

Quote: А ReMagic используется?
Речь, кстати, идет о WoG-опции "Грамотность", где герой каждую неделю пытается изучить заклинание? При помощи этой опции изучены запрещенные заклинания?
Да, установлен последний ReMagic. Да, изучены грамотностью.
02.10.2014 23:08
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Algor Away
Administrators

Posts: 3821
Post: #362

Практически на 100% уверен, что причина тут:
Но вот никак не найду, где накосячил (видимо глаз замылен). В скрипте запрещенных заклинаний !!UN:J0/#/1; проставлено...


BattleHeroes Rus/Eng | ERA scripts (+ReMagic) Rus/Eng
02.10.2014 23:38
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
igrik Offline
Administrators

Posts: 2683
Post: #363

Конечно не то, но нет?:
Quote:Этот запрет работает только для гильдий магов и пирамид..... Для святынь Магии запрет не работает, т.к. используются другие внутренние механизмы.

хотя тогда условие не должно было пройти черзе !!UN:J0/x16/?y2


game bug fixes extended.dll || My Plugins
03.10.2014 02:02
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Khadras Offline

Posts: 50
Post: #364

I like your mod very much. It is a important part of creating a complex Heroes game that you never bore of it. Thank you for your wonderfull work. Keep it like this for future and much ideas to implement!
17.10.2014 17:02
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Algor Away
Administrators

Posts: 3821
Post: #365

Khadras Wrote:ANd i see the dragon city option is buggy. When i build a town, after some turns an error appears with somethis written : CA! - not a castle. I don't know if appears because of my new castle or AI new castle.

This bug in "town treasuries", not in "dragon city" option. Fixed.
Tonight I'll upload a new version.


BattleHeroes Rus/Eng | ERA scripts (+ReMagic) Rus/Eng
05.11.2014 18:16
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Algor Away
Administrators

Posts: 3821
Post: #366



BattleHeroes Rus/Eng | ERA scripts (+ReMagic) Rus/Eng
05.11.2014 20:50
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Bes Offline

Posts: 5397
Post: #367

а цепочки то чем плохи?
06.11.2014 00:45
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Algor Away
Administrators

Posts: 3821
Post: #368

(06.11.2014 00:45)Bes Wrote:  а цепочки то чем плохи?
Где ты видишь слово "плохи"? Это из разряда "правил карты", опция в разделе ограничивающие. Появилась как продолжение этого обсуждения.
В сингле польза ее сомнительна (разве что придает некоторую долю хардкорности), имела бы смысл для мультика, но мультиплеерщики наверняка не примут. Однако обкатать идею стоило.


BattleHeroes Rus/Eng | ERA scripts (+ReMagic) Rus/Eng
06.11.2014 01:21
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Khadras Offline

Posts: 50
Post: #369

Any english translation?
06.11.2014 18:17
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Algor Away
Administrators

Posts: 3821
Post: #370

(06.11.2014 18:17)Khadras Wrote:  Any english translation?

Мои версии локализации (кхм, и не только мои, кстати) вызывают слишком много (заслуженных) негативных эмоций.
Поэтому если кто-то владеющий языком на достаточно хорошем уровне поможет, буду рад и благодарен. Googlish-версии выпускать больше не буду.


BattleHeroes Rus/Eng | ERA scripts (+ReMagic) Rus/Eng
06.11.2014 20:00
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Khadras Offline

Posts: 50
Post: #371

option 994 - call to arms.erm is not working properly for me. When i press 0 - 6 keys to call my army from outside owend dwelling it calls 2 groups of the same creature, one in the last right slot, and one in the first left slot of town, no matter i have just one external dwelling. For example, i have one dwarf external dwelling, and gives me 2 groups of 12 dwarfs when i press 2. And your call to arms script not put creatures on my own creatures of the same type.
11.11.2014 14:26
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Algor Away
Administrators

Posts: 3821
Post: #372

Сейчас не могу проверить (в больнице отдыхаю). Раньше у себя не наблюдал такой проблемы. Вы не используете слусайно другие скрипты/расширения, которые тоже используют кнопки 0-6? Очень похоже на быструю скупку войск.


BattleHeroes Rus/Eng | ERA scripts (+ReMagic) Rus/Eng
11.11.2014 19:53
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Khadras Offline

Posts: 50
Post: #373

(11.11.2014 19:53)Algor Wrote:  Сейчас не могу проверить (в больнице отдыхаю). Раньше у себя не наблюдал такой проблемы. Вы не используете слусайно другие скрипты/расширения, которые тоже используют кнопки 0-6? Очень похоже на быструю скупку войск.
I use until i found this problem bers pack script. But i disable call to arms script from bers pack and i try yours and in this way i found the problem.
12.11.2014 00:16
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Khadras Offline

Posts: 50
Post: #374

Any english translation? Is it planned a 1.15 version?
28.11.2014 18:44
Find all posts by this user Quote this message in a reply
gamecreator Offline

Posts: 7069
Post: #375

If I get to it, yes.


When all gods have burnt to ashes in eternity of sorrow,
Demons gonna tear your soul because there is no tomorrow.
28.11.2014 18:56
Find all posts by this user Quote this message in a reply
« Next Oldest | Next Newest »
Post Reply 


Forum Jump:

Powered by MyBB Copyright © 2002-2022 MyBB Group