Current time: 29.11.2022, 20:57 Hello There, Guest! (LoginRegister)
Language: english | russian  

Post Reply 
Threaded Mode | Linear Mode
ERA II
» WoG Era 2: Русская и Английская версии
Author Message
Archer30 Offline
Moderators

Posts: 853
Post: #4621

Thanks Berserker, those online tools look great!

I will be looking for help once I get more bug report from players. Sm

One last question - can you upload 2.8.4 please? I can find it nowhere...


Latest ERA mods and scripts in development - My GitHub
(This post was last modified: 13.06.2020 19:23 by Archer30.)
13.06.2020 17:14
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Berserker Offline
Administrators

Posts: 15867
Post: #4622



Скачать Герои 3 Эра и всё, что с ней связано / ERA 2.46f для старых модов
Поддержать проект
13.06.2020 18:49
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Archer30 Offline
Moderators

Posts: 853
Post: #4623

Many thanks!


Latest ERA mods and scripts in development - My GitHub
13.06.2020 23:04
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Valery Offline

Posts: 2132
Post: #4624

I started testing my mods on 2.8.3

I have an issue with HD mod 5.0 beta 31, I have no idea which tweak in column splits army in hero screen. Got it on map adventure but in hero screen?

<Version> = 5000205
<Language> = "#en.ini"

<Fix.Crit.ArtMerchantDlg.Backpack> = 0
<Fix.Crit.DoubleDeleteNetMsg> = 1
<Fix.Crit.FirstStart> = 0
<Fix.Crit.MapsOver5000> = 0
<Fix.Crit.MpNotMeTownQV> = 1
<Fix.Crit.RandHeroRandCreatures> = 0
<Fix.Crit.ReplayTurn.AI7DaysExpireLose> = 1
<Fix.Crit.ScenarioMgr.MapTime> = 1
<Fix.Crit.Tavern.Rumors> = 1
<Fix.Crit.TextFilesBugs> = 1
<Fix.Font.HighlightedText> = 0
<Fix.RMG.StartingHeroInPrison> = 0
<Graphics.Resolution> = 800x600
<Graphics.Mode> = 2
<Graphics.ComplexFilter> = 0
<Graphics.Threads> = 8
<Graphics.SimpleFilter> = 2
<Graphics.SystemCursors> = 1
<HD+.Settings>
<Misc.TournamentSaver> = 0
<Misc.Misc> = 1
<Misc.RenameRandMap> = 0
<Packs>
<Sound.Async> = 1
<Sound.Stereo44Music> = 1
<Sound.NewerLibraries> = 1
<Sys.MultiInstance> = 1
<Sys.NoCD> = 1
<UI.AdvMgr.SkipMapMsgs> = 0
<UI.ClipCursor> = 1
<UI.Ext.AdvMgr> = 1 , 1 , 0
<UI.Ext.ArtMerchantDlg> = 1 , 1
<UI.Ext.CombatMgr> = 1 , 1
<UI.Ext.CombatOptionsDlg> = 1
<UI.Ext.HeroDlg> = 0
<UI.Ext.ScenarioMgr> = 1
<UI.Ext.ScenarioMgr.Settings> = 4, 72, 2, 2, 0, 0, 2, 0, 0, 0, 0, 1, 1, 1
<UI.Ext.SpellBook> = 1
<UI.Ext.SpellScroll> = 1
<UI.Ext.SwapMgr> {0,1,2} = 0
<UI.Ext.TextEditBox> = 1 , 1
<UI.Ext.TownMgr> = 0 , 1
<UI.Ext.TownMgr.AvailableInsteadGrowth> = 0
<UI.Ext.TownPortalDlg> = 1
<UI.HiRezCore> = 1
<UI.HiRezCore.DlgExtraFlags> = 1
<UI.QuickArmyManagementMode> {0, 1} = 0
<UI.Tavern.InviteHero> = 0
<Update.CheckAtStart> = 0
<Misc.BattleSaver> = 1


Era mods and utilities
15.06.2020 09:23
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Valery Offline

Posts: 2132
Post: #4625

Testing. Will write here issues.

!!CM:R0; not working.


Era mods and utilities
15.06.2020 09:59
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Archer30 Offline
Moderators

Posts: 853
Post: #4626

Valery, is that <UI.Ext.HeroDlg> you are looking for?

Why beta 31 though, the OpenGL mode from the latest HD works like a charm. I can't play my game without it now Sm


Latest ERA mods and scripts in development - My GitHub
(This post was last modified: 15.06.2020 12:52 by Archer30.)
15.06.2020 10:48
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Valery Offline

Posts: 2132
Post: #4627

latest HD compatible with Era? I didn't know, thanks


Era mods and utilities
15.06.2020 10:52
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Valery Offline

Posts: 2132
Post: #4628

hd MOD pops some icon upper left screen when I press F5, instead of Era quick save. How I disable that, any idea?


Era mods and utilities
15.06.2020 14:37
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Archer30 Offline
Moderators

Posts: 853
Post: #4629

According to HoMM 3 HD - Tweaks it's the 1st option of <UI.Ext.AdvMgr> does the trick.

But during my test, only turning off both 1st and 2nd option will disable the F5 menu - should be a bug. By doing that you lose a lot of HD functions too...


Latest ERA mods and scripts in development - My GitHub
(This post was last modified: 15.06.2020 14:59 by Archer30.)
15.06.2020 14:53
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Berserker Offline
Administrators

Posts: 15867
Post: #4630

Valery, !!CM:R0 really did'nt prevent default click behavior?


Скачать Герои 3 Эра и всё, что с ней связано / ERA 2.46f для старых модов
Поддержать проект
15.06.2020 15:45
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Valery Offline

Posts: 2132
Post: #4631

Mod advanced map infos

https://drive.google.com/file/d/1m6YLLw1...sp=sharing

On 246, CM:R0 prevents double message when clicking on map (any resource for example), on 283 I get the second standard message. Tested today on both. Script:



Era mods and utilities
(This post was last modified: 15.06.2020 17:39 by Valery.)
15.06.2020 17:34
Find all posts by this user Quote this message in a reply
wessonsm Offline

Posts: 780
Post: #4632

Valery, I don't have ERA 2.8.3 installer, but I do not have double messages with your mod on ERA 2.8.4 and 2.9.13.

Maybe another script or mod does this?

This may not be the best solution, but try adding !!SN:Q to your script after !!CM:R0.
You may also need to give a higher priority to your script, for example, rename it to 999_advanced data.erm so that when clicking on certain objects no other scripts will work.
15.06.2020 21:06
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Valery Offline

Posts: 2132
Post: #4633

No change to scripts, I am no longer active. They have been 150% tested and they worked.


Era mods and utilities
(This post was last modified: 15.06.2020 23:13 by Valery.)
15.06.2020 23:09
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Berserker Offline
Administrators

Posts: 15867
Post: #4634

!!IF&y91<1:Q1/y90/y89/4^^; display infos if no guards
What's the command? Without M?


Скачать Герои 3 Эра и всё, что с ней связано / ERA 2.46f для старых модов
Поддержать проект
16.06.2020 01:54
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Valery Offline

Posts: 2132
Post: #4635

it doesn't display any message, only a pic and quantity of the resource. Like the standard right click on map with sorcery script activated

testing further: native dialogs cause regular crash when trying to check creatures abilities. Can't be reproduced as it happens only after 1 hour or more of playing, on reload it never occurs. So my guess is memory leak, but how to know. Windows 7 here

is there a possibility to add native dialogs as plugin or mod? So can go off/on?

Crash data:
Maybe is better that I do my tests on last Era, 2.9.x? But for that I need to know if you will be available for fixing errors I find... they say already "creatures split" mod not working with.


Era mods and utilities
(This post was last modified: 16.06.2020 11:44 by Valery.)
16.06.2020 10:40
Find all posts by this user Quote this message in a reply
« Next Oldest | Next Newest »
Post Reply 


Forum Jump:

Powered by MyBB Copyright © 2002-2022 MyBB Group