Current time: 16.11.2018, 04:25 Hello There, Guest! (LoginRegister)
Language: english | russian  

Post Reply 
Threaded Mode | Linear Mode
Questions and Answers
Author Message
Darkloke Offline

Posts: 381
Post: #136

(23.05.2009 13:35)Darty Wrote:  but look how many infos hota has there,and how many infos wog has.
And? I think if the project isnt released yet, there is no difference how much info about project was posted.
23.05.2009 17:06
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Darty Offline

Posts: 97
Post: #137

yes,but the ideea is that you should be more receptive to the public and post more infos/screens.the fans dig it 96
24.05.2009 21:34
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Darkloke Offline

Posts: 381
Post: #138

(24.05.2009 21:34)Darty Wrote:  yes,but the ideea is that you should be more receptive to the public and post more infos/screens.the fans dig it 96
I still see no reason to do this. When u are a serious developer and want people to buy ur game, then u should do advertising, PR and etc. When u are a modder, its more than enough just to say that u are working at the mod. Thats all.
24.05.2009 21:57
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Darty Offline

Posts: 97
Post: #139

i allready knew that,but i just said the fans will be even happier if you post more news that just:we are working...
24.05.2009 22:14
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Corwin Offline
Administrators

Posts: 3395
Post: #140

Darty
When I have some little part of time, that have been catted from family\job\other private life, I prefer to spend this time on developing of some part of project, to make one more step to finish line. I can instead launch forums, write hundreds pages of public posts and promises about our work, make and share tens of screenshots..... well, in that way you will see WOG 3.59 finished in 2015... may be...
About HOTa - first of all, let's see all their promises and posted info works in release...


Не балуйтесь.
24.05.2009 22:59
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Darty Offline

Posts: 97
Post: #141

well i didn t asked for tens of screens and hundred of pages...1-2 screen and 1-2 lines about the project once a month will do i think...how much can this take?3 minutes?
25.05.2009 00:05
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Corwin Offline
Administrators

Posts: 3395
Post: #142

Yes, but not all work that we do can be shown in screens... almost all graphic we already have shared before (especially graphic of Bastion, bat other towns too), now we are finishing it, fixing some bugs, scripting, working with code etc. What you want we to post? Same things that was shared before in different angle?


Не балуйтесь.
25.05.2009 00:40
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Darty Offline

Posts: 97
Post: #143

yes,the graphics of bastion were shown since 2005 or 2006,but screens about the other 2 towns(some old graphics of grove are also on hc),new artifact,new units,or some infos of what 3.59 will bring,the progress so for,estimated time left(if possible) and stuff like that...
25.05.2009 03:20
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Valery Offline

Posts: 1919
Post: #144

If you are soooo implied and interested with WoG, why don't you learn to script, join 3.59 team or HoTA so we can cry on you every day for screens? I don't understand why people which obviously are not interested how it works keep bashing on those who create it. Find another hobby until it is released.

Now, on topic:

A thing I discovered: generating a random value with R# does not work in TM triggering a battle:

!#TM18:S2/160/1/2;**tan player every day
!?TM18;
!!VRv655:S0;
!!VRv655:S0 R12; **generate a random value between 0 and 12
!!IF&v655=10:Q1/21/163/1^Ambush!^;
!!HE29&w34=3/v655=10:T1/1/1/62/2;
...etc

The script above is generating the SAME value every turn...

And now:

When using T (random value generating from the PC's internal clock) it solved the problem

!!VRv655:S0 T12

Any know why one works and the other not?


Era mods and utilities
(This post was last modified: 25.05.2009 10:54 by Valery.)
25.05.2009 10:49
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Berserker Offline
Administrators

Posts: 10642
Post: #145

R uses pseudo-random math generator. So you should init the seed first with command VR:R$var$/1; You can generate the seed with VR:T2000000000;


Скачать Герои 3 Эра и всё, что с ней связано
25.05.2009 23:00
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Valery Offline

Posts: 1919
Post: #146

Thanks!


Era mods and utilities
(This post was last modified: 26.05.2009 10:26 by Valery.)
26.05.2009 02:28
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Valery Offline

Posts: 1919
Post: #147

I have a question for Darkloke:

I want to change a spell name:

I used

Action.txt
H3sprite.txt (empty)
H3bitmap.txt (inside is the Sptraits.txt modified)
Inform.txt

When ran update WoG can't start anymore. I changed only the name of a spell to start. Is there a special program to change the Sptraits.txt or I need something else?


Era mods and utilities
28.05.2009 04:31
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Darkloke Offline

Posts: 381
Post: #148

(28.05.2009 04:31)Valery Wrote:  Is there a special program to change the Sptraits.txt or I need something else?
Use ERM scripter (open txt-files as tables) to edit such files.
28.05.2009 10:02
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Valery Offline

Posts: 1919
Post: #149

Well, I only wrote a name, changed water walk to dissipate. And WoG was out since then.


Era mods and utilities
28.05.2009 10:16
Find all posts by this user Quote this message in a reply
major Offline

Posts: 94
Post: #150

Maybe you need one more file InstMult.txt. Inside you need wrote
Code:
[PICS]

[MUSIC]
28.05.2009 13:38
Find all posts by this user Quote this message in a reply
« Next Oldest | Next Newest »
Post Reply 


Forum Jump:

Powered by MyBB Copyright © 2002-2018 MyBB Group